Vuokrauksen käyttöaste noussut Rajalla På Gränsen -kauppakeskuksessa

Suosittu Rajalla På Gränsen -kauppakeskus sijaitsee Torniossa Suomen ja Ruotsin rajalla. Ovenia-konserniin kuuluva Realprojekti on vastannut Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varman omistaman kauppakeskuksen kaupallisesta johtamisesta vuodesta 2012 lähtien. Kahden vuoden aikana vuokrauksen käyttöasteessa on tapahtunut huomattavaa parannusta.

Ovenialle kuuluu yhteistyö teknisen managerin kanssa, uusien vuokralaisten hankinta sekä yhteydenpito keskuksessa toimivien kauppaketjujen edustajiin. Tärkeässä roolissa operatiivisen toiminnan lisäksi on kauppakeskuksen kaupallisen konseptin kehittäminen.

– Haimme uutta aktiivista otetta kauppakeskuksen päivittäisjohtamiseen sekä uudistuksia toimintatapoihin. Johtaminen Rajalla på Gränsen -kauppakeskuksessa on sujuvaa, ja olemme erityisen tyytyväisiä parannukseen kauppakeskuksen käyttöasteessa, toteaa kiinteistöpäällikkö Ismo Kukkonen Varmasta.

Sujuvaa arkea sekä tyytyväiset asiakkaat ja vuokralaiset

Onnistunut kauppakeskusjohtaminen näkyy arjen sujuvuudessa sekä toimivissa suhteissa vuokralaisiin.

– On tärkeää olla aidosti kiinnostunut kauppakeskuksessa toimivista yrityksistä ja niiden menestyksestä. Kun kauppakeskuksen asiakkaat ovat tyytyväisiä, niin ovat myös vuokralaiset sekä omistaja, sanoo kauppakeskusjohtaja Jukka Korpimäki.

Asiakaspalveluun on myös kiinnitetty erityistä huomiota. Kaksikielisyys on itsestäänselvyys kauppakeskuksen kaikissa liikkeissä, sillä palvelua saa suomen lisäksi aina myös ruotsiksi. Liikkeet myös vastaanottavat eurojen lisäksi kruunuja.

Vuonna 2008 valmistuneessa kauppakeskuksessa vierailee joka vuosi noin 2,5 miljoonaa kävijää. Sen vuosittainen myynti on noin 50 miljoonaa euroa.

Lisätietoja:

Juha Tiuraniemi, johtaja, kauppakeskustoiminnot, Realprojekti Oy, puh. 040 506 9151, juha.tiuraniemi@realprojekti.fi

Jukka Korpimäki, kauppakeskusjohtaja, Kauppakeskus Rajalla På Gränsen, puh. 040 507 9604, jukka.korpimaki@realprojekti.fi

Ismo Kukkonen, kiinteistöpäällikkö, Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma, puh. 010 244 322

 

Ovenia

Ovenia-konserni on Suomen johtava kiinteistöjohtamis-, vuokraus- ja isännöintipalvelujen tarjoaja. Konsernin muodostavat emoyhtiö Ovenia Group Oy, toimitilapalveluja tarjoava Ovenia Oy, isännöintipalveluja tarjoava Ovenia Isännöinti Oy ja kauppakeskusjohtamista ja liiketilakehitystä tarjoava Realprojekti Oy.

Vastaamme 14 kauppakeskuksen, 6000 toimitilan ja yli 72 000 asunnon hallinnoinnista. Palvelumme on sertifioitu kiinteistöjohtamisen ISO 9001 –laatujärjestelmän mukaisesti. Toimimme Suomessa 23 paikkakunnalla ja työllistämme yli 550 kiinteistöalan ammattilaista.

www.ovenia.fi

www.oveniaisannointi.fi

www.realprojekti.fi

www.verkkoisannointi.fi

8.8.2014


« Takaisin