Uusia avauksia Veturissa, muotitavaratalo Halonen avaa keväällä 2017

Halonen on päättänyt siirtää liiketoimintansa Kouvolassa kauppakeskus Veturiin. Uusi liike avataan kevään 2017 aikana Anttilalta vapautuneeseen liiketilaan kauppakeskuksen toisessa kerroksessa. Lisäksi Luhta Brand Store, Goodwear ja uuden konseptin mukainen TopSport avaavat kauppakeskuksessa syys-lokakuun aikana.

Veturissa ollaan tyytyväisiä Halosen päätöksestä sijoittua kauppakeskukseen. ”Halosen myötä pukeutumisen tarjoomamme laajenee entistä monipuolisemmaksi ja kattavammaksi, ja pystymme palvelemaan tällä saralla yhä laajempaa asiakaskuntaa”, toteaa kauppakeskusjohtaja Jari Koistinen.

”Kaupallisten palvelujen liikehdintä herättää paljon taustakeskustelua. Alueellisen kehittymisen ja työllisyyden näkökulmasta on tärkeätä säilyttää olemassa olevat palvelut ja mahdollistaa uuden kaupallisen liiketoiminnan syntyminen seudulle. Veturin ansiosta monet toimijat ovat päättäneet sijoittua Kouvolaan”, Koistinen jatkaa. ”Kauppakeskuksen näkökulmasta erityisen ilahduttavaa on ollut se, että Anttilan konkurssin tyhjäksi jättämä iso liiketila on ollut suuren mielenkiinnon kohteena ja neuvotteluja on käyty usean eri tahon kanssa. Tämä kertonee siitä, että Veturi on vakiinnuttanut asemansa Kaakkois-Suomen vetovoimaisimpana kauppa-paikkana. Liikkeiden sijoittumispäätökset perustuvat tänä päivänä kylmiin tosiasioihin, faktoihin ja lukuihin, ja Veturin kävijämäärät ja myynnit ovat olleet jatkuvassa kasvussa vaikeasta taloudellisesta tilanteesta huolimatta”, kertoo Veturin omistavan Mercada Oy:n toimitusjohtaja Harri Holmström.

Tally Weijl ja #Drome tuotemerkit Veturin katon alle, Goodwear avaa ensimmäisen myymälänsä Veturiin Goodwear on Lahdessa vuonna 2011 perustettu vaatetusalan perheyritys, jonka kouvolalaislähtöiset yrittäjät Mikko ja Pekko Hokkanen tekevät vaatekauppaa jo viidennessä polvessa. Nuorekkaille naisille suunnatusta liikkeestä löytyy Suomessa yksinoikeudella myytävä kansainvälisesti tunnettu tuotemerkki Tally Weijl sekä suosittu #Drome. Syksyn aikana luvassa on muitakin avauksia. Uuden uljaan TopSport –myymälän avajaisia vietetään 22.9. sekä Luhta Brand Storen lokakuussa. Viime kuukausien aikana Veturissa ovat aloittaneet uusina toimijoina Burger King, Fonum, GameStop, KICKS ja alusvaateliike Valerie.

Lisätietoja: Jari Koistinen, kauppakeskusjohtaja, kauppakeskus Veturi
+358 400 653478, jari.koistinen@kauppakeskusveturi.fi

Harri Holmström, toimitusjohtaja, Mercada Oy
+358 40 845 5726, mailto:harri.holmstrom@mercada.fi

19.9.2016


« Takaisin