Uudet avaukset piristävät Kauppakeskus Tullintorilla

Kauppakeskus Tullintori on tunnettu erikoisliikkeistä sekä laajasta hyvinvointipalveluiden tarjonnasta. Vuoden 2016 lopulla kauppakeskuksen keskusaukion valtasi kauppakeskuksen uusi vetonaula, upea Irti maasta -kiipeilykeskus. Uusin iso sopimus on allekirjoitettu nyt joulukuussa, ja Tullintorilla aloittaa helmikuussa 2017 Suomeen näyttävästi rantautuva Fitness24Seven kuntokeskus.

Olemme erittäin iloisia, että saamme Tullintorille lisää hyvinvointipalveluita tarjoavia yrityksiä ja odotamme innolla uuden kuntokeskuksen avajaisia, kertoo kauppakeskusjohtaja Hanna Saario. Saario paljastaa, että myös alakertaan on neuvottelut loppusuoralla uuden elämystoimijan kanssa. Tullintorista tulee jo ensi vuonna entistä vahvemmin sekä kauppakeskus että myös Tampereen uusi elämyskeskus.

Kauppakeskus Tullintori on saanut uusia vuokralaisia hämmästyttävän tiuhaan tahtiin ottaen huomioon taloudellisen tilanteen. Alkuvuodesta kauppakeskuksessa toimintansa aloitti Posti Oyj ja Viialan kotileipomo siirtyi uusiin isompiin tiloihin. Kesän aikana Tullintorilla avasivat erikoisliikkeiden kauppakeskukseen siirtyneet Leimuska ja CM Hiustalo Outlet. Syyskuussa Tullintorilla aukesi Suomessa aivan uutta kansainvälistä ruokailuelämystä tarjoava Phloopy´s Grêperie ja myös talossa jo pitkään toiminut intialaista ruokaa tarjoava Bengol Curry laajensi toimintaansa kahvila-, jäätelö- ja erityisesti intialaisen maustekaupan puolelle.

Loppuvuodesta Tullintorille muutti rautatieasemalta fanituotekauppa Finaali, erikoisliike Puff sekä tyylikkäistä ja laadukkaista kukka-asetelmista tuttu kukkakauppa Helmivillakko palasi Tullintorille. Tullintorin liikemix muuttuu jokaisen vaihtuvan liikkeen myötä yhä enemmän erikoisliikkeiden kauppakeskuksen suuntaan. Kauppakeskus haluaakin laajentaa entisestään erikoisliikkeiden tarjontaa. Me haluamme tarjota ihmisille vaihtoehtoja, mahdollisuuden tehdä löytöjä, joita ei tule heti seuraavalla ihmisellä kadulla vastaan, toteaa Saario.

Kauppakeskus Tullintori on myös tulevaisuuden kauppapaikka. Tullin alueen kehittämissuunnitelmat tuovat kaupungin kaupallista keskustaa yhä enemmän Tullin alueelle. Suunnitelmissa ovat esimerkiksi Åkerlundinkadun osittainen kattaminen, jolloin kulku Tampere-taloon voidaan toteuttaa kuivin jaloin kauppakeskus Tullintorin läpi ja mm. reitti Muumimuseoon tullaan ohjaamaan Tullintorin läpi unohtamatta tulevan ratikkalinjan tuomaa hyötyä alueen yrittäjille. Kaikki nämä suunnitelmat tekevät Tullintorista tulevaisuuden kauppapaikan, kertoo kauppakeskuspäällikkö Hanna Saario. Saario jatkaa, että myös kauppakeskuksen nousujohteiset tunnusluvut kertovat omaa kieltään siitä, että Tullintori on nostanut tasoaan ja on nykyään varteenotettava paikka yrityksen toimistolle tai liiketilalle

Lisätietoja:

Hanna Saario, kauppakeskusjohtaja, kauppakeskus Tullintori
+358 40 571 5454, hanna.saario@realprojekti.fi


Tullintorin kauppakeskus sijaitsee Tampereella rautatieaseman läheisyydessä. Tullintorilla toimii noin 40 vähittäiskaupan yksikköä. Alueelle sijoittuu monipuolisten kaupallisten sekä terveyden- ja hyvinvoinnin palveluiden, liikkeiden ja ravintoloiden lisäksi runsaasti toimistotiloja. Tulevaisuudessa liikennejärjestelyt, pysäköintikapasiteetin lisäys ja alueen kehityshankkeet liittävät Tullintorin yhä tiiviimmin osaksi kaupungin kaupallista ydinkeskustaa, mikä tekee siitä entistäkin keskeisemmän kauppapaikan. Tullintorin pääomistaja on Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Elo.
www.tullintori.fi

20.12.2016


« Takaisin