Suvi Saarinen kauppakeskuspäälliköksi Jyväskylän Seppään

KTM Suvi Saarinen on valittu Kauppakeskus Sepän kauppakeskuspäälliköksi Jyväskylään. Suvilla on vahva vähittäiskaupan tausta sekä brändimarkkinoinnin tuntemus. Suvi siirtyy uuteen tehtäväänsä Altia Finlandin Brand Managerin tehtävistä. Hän aloittaa Kauppakeskus Sepän kaupallisesta johtamisesta vastaavan Realprojekti Oy:n palveluksessa 1.4.2017.

Lisätietoja:

Juha Tiuraniemi, liiketoimintajohtaja, kauppakeskustoiminnot,
Realprojekti Oy, puh. 040 506 9151, juha.tiuraniemi@realprojekti.fi

*

Jyväskylään Seppälän alueelle vuonna 2017 valmistuva kauppakeskus Seppä on monipuolinen muodin ja erikoiskaupan keskus. Se muodostaa Keski-Suomen vetovoimaisimman kaupan ja vähittäiskaupan palveluiden keskittymän. Kauppakeskuksen yli 50 liikettä ja ravintolaa muodostavat kokonaisuuden, josta saa samalla käynnillä kaiken tarvitsemansa. Kauppakeskus Sepän omistaa LähiTapiola.

Realprojekti Oy on maamme suurin kauppakeskusjohtamisen toimija ja vastaa 18 kauppakeskuksen johtamisesta 13 paikkakunnalla Suomessa. Realprojekti on johtava kaupallisiin keskuksiin ja monimuotoisiin kehityshankkeisiin erikoistunut konsulttitoimisto, joka kuuluu Ovenia-konserniin.

31.3.2017


« Takaisin