Realprojekti viihdekeskus Flamingon kaupalliseksi manageriksi

Realprojekti Oy, Ovenia Group – Tiedote 27.4.2016

Työeläkeyhtiö Varma on valinnut Realprojekti Oy:n kumppanikseen vastaamaan Vantaalla sijaitsevan viihdekeskus Flamingon markkinoinnin johtamisesta 1.5.2016 alkaen. Meri Kajas Realprojektin kauppakeskustiimistä siirtyy samalla päivämäärällä Flamingon markkinointipäällikön tehtäviin.

Flamingo on monipuolinen viihdekeskus yhdistettynä hyviin ostosmahdollisuuksiin. Flamingon keskeinen sijainti pääkaupunkiseudulla lentoaseman ja kauppakeskus Jumbon välittömässä läheisyydessä tarjoaa asiakkaille ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden. Tavoitteemme on kehittää kohteen kaupallista vetovoimaisuutta yhdessä Realprojektin kanssa, toteaa Tytti Juhokas Varmasta.

Realprojekti on kokenut toimija monipuolisten kaupallisten keskusten kehittäjänä ja managerina. Tavoitteenamme on Flamingon kehittäminen alan parhaita käytäntöjä soveltaen. Lähdemme innolla toteuttamaan Varman kanssa yhteisesti sovittuja tavoitteita Flamingossa, kertoo Juha Tiuraniemi Realprojektista.


Lisätietoja:

Juha Tiuraniemi, johtaja, kauppakeskustoiminnot, Realprojekti Oy
040 506 9151, juha.tiuraniemi@realprojekti.fi

Tytti Juhokas, asiakkuuspäällikkö, Varma
010 244 5018, tytti.juhokas @varma.fi


Realprojekti Oy on johtava kaupallisiin keskuksiin ja monimuotoisiin kehityshankkeisiin erikoistunut kiinteistöalan konsulttitoimisto, joka kuuluu Ovenia-konserniin. Realprojekti vastaa 17 kauppakeskuksen johtamisesta 12 eri paikkakunnalla Suomessa. Realprojektin johtamissa keskuksissa kävi viime vuonna noin 75 miljoonaa asiakasta ja keskusten yhteenlaskettu myyntimäärä oli yli 1,4 miljardia euroa.
www.realprojekti.fi

Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma on Suomen vakavaraisin työeläkeyhtiö ja suurin yksityinen sijoittaja. Yhtiö vastaa yksityisellä sektorilla noin 860 000 henkilön työeläketurvasta. Vuonna 2015 Varman maksutulo oli 4,6 miljardia euroa, ja yhtiö maksoi eläkkeitä 5,2 miljardia euroa. Varman sijoitusten arvo oli vuoden 2015 lopussa 41,3 miljardia euroa.
www.varma.fi

Flamingo on vuonna 2008 Vantaalla avattu viihdekeskus, jonka omistaa Työeläkeyhtiö Varma. Viihdekeskus Flamingo tarjoaa monipuolisen viihde- ja hemmottelumaailman kokonaisuuden sekä hyvät ostosmahdollisuudet Kehä III:n varrella kauppakeskus Jumbon vieressä ja Helsinki-Vantaan lentoaseman läheisyydessä.
www.flamingo.fi

 

27.4.2016


« Takaisin