Realprojekti neuvotellut kuusi sopimusta Manterol Casan kanssa

Espanjalainen sisustusmyymäläketju Manterol Casa avaa Suomessa kauppakeskuksiin kaikkiaan 12 myymälää marraskuun loppuun mennessä. Näistä kuusi sopimusta on Realprojektin neuvottelemia.

Ensimmäisen myymälänsä Manterol Casa avasi Turun Hansakorttelissa syyskuun puolivälissä. Se oli myös ensimmäinen Realprojektin neuvottelemista sopimuksista. Muut viisi Manterol Casan myymälää avautuvat seuraaviin Realprojektin johtamiin kauppakeskuksiin: Jumboon (19.10.), Jyväskylän Seppään (26.10.) ja marraskuussa Lahden Karismaan, Kouvolan Veturin ja Porin Puuvillaan.

Manterol Casan valtteja ovat pitkät perinteet espanjalaisessa tekstiiliteollisuudessa, Espanjassa tapahtuva suunnittelu ja tuotanto, värikylläinen mallisto sekä voimakas panostus asiakaspalveluun ja asiakaskokemukseen. Suurin osa Manterol Casa -tuotteista valmistetaan alusta alkaen omalla, aurinko- ja tuulienergialla toimivalla tehtaalla Espanjassa.

Valikoiman pääpaino on kodintekstiileissä kuten kylpypyyhkeissä, joista on saatavilla peräti 28 eri värivaihtoehtoa. Valikoimaa sopeutetaan Suomen markkinoille sopivaksi. Manterol Casa tarjoaakin skandinaaviseen tyyliin ja sisustussilmään istuvia tuotteita, värejä ja kuoseja espanjalaisella säväyksellä

Yritys uuden ketjun takana on Arvonen Retail Group. Ketju toimii Suomessa franchising-periaatteella.

*

Lisätietoja:

Anne Leppänen, tiimipäällikkö, kaupallinen konsultointi ja vuokraus, Realprojekti Oy
+358 40 568 4130, anne.leppanen@realprojekti.fi

17.10.2017


« Takaisin