Realprojekti Kauppakeskus Puuvillan manageriksi

Realprojekti on valittu Kauppakeskus Puuvillan kaupalliseksi manageriksi 4.11.2015 alkaen. Yhtiö ottaa vastatakseen tästä päivästä lukien kauppakeskuksen ja koko Puuvillan kaupallisen johtamisen.

Realprojekti on johtava valtakunnallinen kauppakeskuksiin erikoistunut toimija, joka vastaa 16 kauppakeskuksen johtamisesta 12 eri paikkakunnalla Suomessa. Realprojektin johtamissa keskuksissa kävi viime vuonna yli 70 miljoonaa asiakasta ja keskusten yhteenlaskettu myyntimäärä oli yli 1,3 miljardia euroa.

Realprojektin kauppakeskustiimin kokeneet ammattilaiset ottavat Puuvillan kaupallisen johtamisen tehtävät välittömästi hoitaakseen. Tehtävät sisältävät mm. kauppakeskuksen johtamisen, liike- ja palvelukokoonpanon sekä markkinoinnin ja yrittäjäyhteistyön kehittämisen. Haltuunottovaiheen jälkeen Puuvillaan tullaan palkkaamaan Porin talousalueelta kauppakeskusjohtaja, joka tulee osaksi Realprojektin kauppakeskustiimiä. Realprojektin tavoitteena on yhdistää paikallinen tieto ja markkinaymmärrys sekä valtakunnallinen edelläkävijäosaaminen Porin Puuvillan johtamisessa.

Lisätietoja:

Juha Tiuraniemi, johtaja, kauppakeskustoiminnot, Realprojekti Oy
040 506 9151, juha.tiuraniemi@realprojekti.fi

Timo Valtonen, toimitusjohtaja, Renor Oy
050 364 8737, timo.valtonen@renor.fi

Realprojekti Oy on johtava kaupallisiin keskuksiin ja monimuotoisiin kehityshankkeisiin erikoistunut kiinteistöalan konsulttitoimisto, joka kuuluu Ovenia-konserniin.
www.realprojekti.fi

Porin Puuvilla on kaupunkikortteli, jossa historiallinen kulttuurimiljöö yhdistyy ainutlaatuisella tavalla moderniin kauppakeskukseen. Puuvilla muodostaa Satakunnan vetovoimaisimman kaupan, palvelujen, tapahtumien ja tulevaisuudessa myös asumisen keskittymän. Puuvillan kauppakeskuksessa on yli 60 liikettä ja 2000 maksutonta pysäköintipaikkaa. Porin Puuvilla Oy:n omistavat tasavertaisin osuuksin Renor ja Ilmarinen.
www.porinpuuvilla.fi

Renor Oy on suomalainen kasvollinen kiinteistökehitys- ja kiinteistösijoitusyhtiö. Toteutamme luotettavasti, palvelevasti ja kestävästi toimitilaratkaisuja uuden elinkaaren ansaitsevissa kaupunkikiinteistöissä.
www.renor.fi

4.11.2015


« Takaisin