Puuvillan uusi kauppakeskusjohtaja on valittu

Realprojekti Oy, Ovenia Group - Tiedote 24.5.2016

KTM Tea Siivola on valittu Puuvillan kauppakeskusjohtajaksi Poriin. Tealla on laaja kokemus ja osaaminen erityisesti vähittäiskaupan alalta. Tea on tehnyt pitkän uran Pirkanmaan Osuuskaupassa toimien mm. liikepaikka- ja Prismajohtajana. Hän siirtyy 1.6.2016 alkaen tehtävään Realprojektiin Funcfood Oy:n palveluksesta. Realprojekti Oy vastaa Puuvillan kauppakeskuksen kaupallisesta johtamisesta sekä markkinoinnista. Toivotamme Tean tervetulleeksi joukkoomme – ja onnea uusiin tehtäviin!

Lisätietoja:

Juha Tiuraniemi, johtaja, kauppakeskustoiminnot, Realprojekti Oy,
puh. 040 506 9151, juha.tiuraniemi@realprojekti.fi

Juha Veistonen, kiinteistöjohtaja, Porin Puuvilla Oy,
puh. 044 970 6068, juha.veistonen@porinpuuvilla.fi

 

Porin Puuvilla on kaupunkikortteli, jossa historiallinen kulttuurimiljöö yhdistyy ainutlaatuisella tavalla moderniin kauppakeskukseen. Puuvilla muodostaa Satakunnan vetovoimaisimman kaupan, palvelujen, tapahtumien ja tulevaisuudessa myös asumisen keskittymän. Puuvillan Kauppakeskuksessa on yli 60 liikettä ja 2000 maksutonta pysäköintipaikkaa. Porin Puuvilla Oy:n omistavat tasavertaisin osuuksin Renor ja Ilmarinen.
www.porinpuuvilla.fi

Realprojekti Oy on johtava kaupallisiin keskuksiin ja monimuotoisiin kehityshankkeisiin erikoistunut kiinteistöalan konsulttitoimisto, joka kuuluu Ovenia-konserniin. Realprojekti vastaa 17 kauppakeskuksen johtamisesta 12 eri paikkakunnalla Suomessa. Realprojektin johtamissa keskuksissa kävi viime vuonna yli 75 miljoonaa asiakasta ja keskusten yhteenlaskettu myyntimäärä oli yli 1,4 miljardia euroa. Realprojekti vastaa Kauppakeskus Puuvillan kaupallisesta johtamisesta. Tehtävät sisältävät mm. kauppakeskuksen johtamisen, liike- ja palvelukokoonpanon sekä markkinoinnin ja yrittäjäyhteistyön kehittämisen.
www.realprojekti.fi

24.5.2016


« Takaisin