Ovenia tehostaa toimintaansa ja palvelumalliaan - yhtenä osana YT-neuvottelut

Ovenia-konsernissa toteutetaan ”TEHO 2015” -hanke, jolla tehostetaan yrityksen toimintamallia ja vahvistetaan Ovenian pitkän tähtäimen kilpailukykyä ja kannattavuutta.

Täsmennämme omaa palvelutuotantoamme ja organisaatiotamme strategiamme mukaisesti. Tavoitteemme on olla ykkönen asiakkaamme kokemassa laadussa, tehokkuudessa ja taloudellisessa hyödyssä”, sanoo konsernijohtaja Jan-Martin Börman. ”Olemme saaneet asiakkailtamme selkeän viestin, että he haluavat jatkossakin korkeaa laatua, mutta entistä tehokkaammin”, Börman jatkaa.

Jotta tarvittaviin muutoksiin tuotannon uudelleen organisoimiseksi päästään, aloittavat konsernin tytäryhtiöistä Ovenia Isännöinti Oy, Verkkoisännöinti.fi Oy ja Ovenia Oy omat erilliset yhteistoimintaneuvottelut.

Neuvottelut käynnistyvät 13.1.2015, ja ne pyritään käymään läpi maaliskuun 2015 loppuun mennessä. Palvelutuotannon muutokset, mahdolliset henkilövähennykset ja muut toimet on tarkoitus toteuttaa alkuvuoden aikana. Suunnitellut henkilövähennykset koskevat enintään 20 työntekijää Ovenia Oy:ssä ja enintään 40 työntekijää Ovenia Isännöinti Oy:ssä ja Verkkoisännöinti.fi Oy:ssä. Ovenia-konsernissa on yhteensä noin 600 työntekijää.

TEHO 2015 -hankkeen lopputulos on uudelleenjärjestetty palveluntuotanto ja kilpailukykyisempi organisaatio, joka vastaa asiakkaiden tarpeisiin laadukkaammin ja tehokkaammin”, toteaa Jan-Martin Börman.

Lisätietoja:

Ovenia Oy, Mika Valtonen, toimitusjohtaja
puh. 040 726 0006, mika.valtonen@ovenia.fi

Ovenia Isännöinti Oy, Marko Tikkanen, liiketoimintajohtaja
puh. 040 733 9489, marko.tikkanen@ovenia.fi

Ovenia Group, Jan-Martin Börman, konsernijohtaja
puh. 0500 456 960, jan-martin.borman@ovenia.fi

*

Ovenia

Ovenia-konserni on Suomen johtava kiinteistöjohtamis-, vuokraus- ja isännöintipalvelujen tarjoaja. Konsernin muodostavat emoyhtiö Ovenia Group Oy, toimitilapalveluja tarjoava Ovenia Oy, isännöintipalveluja tarjoava Ovenia Isännöinti Oy ja Verkkoisännöinti.fi Oy ja kauppakeskusjohtamista ja liiketilakehitystä tarjoava Realprojekti Oy.

Vastaamme 14 kauppakeskuksen, 6000 toimitilan ja yli 72 000 asunnon hallinnoinnista. Palvelumme on sertifioitu kiinteistöjohtamisen ISO 9001 –laatujärjestelmän mukaisesti. Toimimme Suomessa 23 paikkakunnalla ja työllistämme noin 600 kiinteistöalan ammattilaista.

13.1.2015


« Takaisin