Ovenia tehostaa toimintaansa ja luo puitteet yhä paremmalle asiakaspalvelulle - osana YT-neuvottelut

Julkaisuvapaa 4.8.2016 klo 15.00

Ovenia-konserni aloittaa yhteistoimintaneuvottelut, jonka perusteena ovat tuotannolliset ja taloudelliset ja toiminnan uudelleen organisoinnista johtuvat syyt. Konserni suunnittelee selkiyttävänsä toimintamalliaan ja organisoitumistaan uudelleen tehostaakseen ja vahvistaakseen Ovenian pitkän tähtäimen asiakastyytyväisyyttä, kilpailukykyä ja kannattavuutta.

”Haluamme olla nyt ja tulevaisuudessa aidosti asiakkaitamme varten. Tämän johdosta konsernimme pyrkii selkiyttämään omaa palvelutuotantoaan ja organisoitumaan strategiamme mukaisesti. Tavoitteemme on olla ykkönen asiakkaamme kokemassa laadussa, tehokkuudessa ja taloudellisessa hyödyssä”, sanoo toimitusjohtaja Sirpa Ojala.

Jotta tarvittaviin kustannussäästöihin ja palvelujen uudelleen organisointeihin päästään, aloitetaan konsernissa yt-neuvottelut 10.8.2016. Yt-neuvottelut pyritään käymään läpi syyskuun 2016 loppuun mennessä. Mahdolliset henkilövähennykset, työtehtävien olennaiset muutokset ja muut toimet on tarkoitus toteuttaa mahdollisimman pian neuvotteluiden jälkeen. Mahdolliset henkilövähennykset, työtehtävien olennaiset muutokset ja muut toimet koskevat enintään 60 työntekijää. Ovenia‐konsernissa on yhteensä noin 600 työntekijää.

Lisätietoja:

Ovenia Group, Sirpa Ojala, toimitusjohtaja puh. 040 566 3466, sirpa.ojala@ovenia.fi

______

Ovenia

Ovenia-konserni on Suomen johtava kiinteistöjohtamis-, vuokraus- ja isännöintipalvelujen tarjoaja. Konsernin muodostavat emoyhtiö Ovenia Group Oy, toimitilapalveluja tarjoava Ovenia Oy, isännöintipalveluja tarjoava Ovenia Isännöinti Oy ja kauppakeskusjohtamista ja liiketilakehitystä tarjoava Realprojekti Oy.

Vastaamme 17 kauppakeskuksen, 6000 toimitilan ja yli 72 000 asunnon hallinnoinnista. Palvelumme on sertifioitu kiinteistöjohtamisen ISO 9001 –laatujärjestelmän mukaisesti. Toimimme Suomessa 23 paikkakunnalla ja työllistämme noin 600 kiinteistöalan ammattilaista.

4.8.2016


« Takaisin