Mikko Seppälä kauppakeskuspäälliköksi Jyväskylän Seppään

KTM Mikko Seppälä on valittu Kauppakeskus Sepän kauppakeskuspäälliköksi Jyväskylään.

Mikolla on vahva vähittäiskaupan tausta sekä vuosien kokemus tulosyksikön johtamisesta Jyväskylän Minimanin palveluksessa. Mikko aloittaa Kauppakeskus Sepän kaupallisesta johtamisesta vastaavan Realprojekti Oy:n palveluksessa 9.10.2017. Hän seuraa kauppakeskuspäällikkönä keväällä aloittanutta Suvi Saarista, joka joutui jättämään tehtävänsä henkilökohtaisesta syystä.

Lisätietoja:

Juha Tiuraniemi, liiketoimintajohtaja, kauppakeskustoiminnot,
Realprojekti Oy, puh. 040 506 9151, juha.tiuraniemi@realprojekti.fi

*

Jyväskylän Seppälän alueella lokakuussa 2017 avattava kauppakeskus Seppä on monipuolinen muodin ja erikoiskaupan keskus. Se muodostaa Keski-Suomen vetovoimaisimman kaupan ja vähittäiskaupan palveluiden keskittymän. Kauppakeskuksen yli 50 liikettä ja ravintolaa muodostavat kokonaisuuden, josta saa samalla käynnillä kaiken tarvitsemansa. Kauppakeskus Sepän omistaa LähiTapiola. kauppakeskusseppa.fi

Realprojekti Oy on maamme suurin kauppakeskusjohtamisen toimija ja vastaa 19 kauppakeskuksen johtamisesta 13 paikkakunnalla Suomessa. Realprojekti on johtava kaupallisiin keskuksiin ja monimuotoisiin kehityshankkeisiin erikoistunut konsulttitoimisto, joka kuuluu Ovenia-konserniin.

27.9.2017


« Takaisin