Kauppakeskus Seppä avataan huomenna Jyväskylässä - täyteen vuokrattuna!

Kauppakeskus Sepän avajaisia vietetään torstaina 26.10. iloisissa tunnelmissa: kaikki Sepän liiketilat on vuokrattu!

Skanskan rakentamaan ja LähiTapiolan omistamaan Seppään aukeaa noin 40 erikoisliikettä sekä yhteensä toistakymmentä kahvilaa ja ravintolaa, jolloin Seppä tarjoaa yhdessä jo toiminnassa olevan Prisman kanssa Keski-Suomen suurimman ja monipuolisimman kattauksen vähittäiskaupan ja ravintola-alan toimijoita.

Kuten monilla isoilla hankkeilla, Sepälläkin oli useampi alku vuodesta 2011 alkaen, ei vähiten vähittäiskaupan, markkinoiden ja kuluttajakäyttäytymisen suuren murroksen takia. ”Kolmas kerta toden sanoi” ja lopulta usko kauppapaikkaan vei voiton: Keskimaan ja Skanskan kanssa tehdyn pitkäjänteisen ja sinnikkään yhteistyön ansiosta projekti käynnistyi täydellä vauhdilla. Ankkurivuokralaisiksi neuvoteltiin XXL (joka aukesi jo keväällä 2017), H&M, Power, Toys R Us ja Halonen.

Erityiseksi Sepän tekee se, että kaikki liiketilojen sisäänkäynnit ovat katutasossa. Muutama myymälä on kaksikerroksinen; kauppakeskuksen konseptirakenne, layout ja muutokset toteutettiin asiakaslähtöisesti. Myös keskuksen sisäilmeeseen on panostettu paljon ja liekkimotiiveineen ja värivaloineen se on viihtyisä keidas keskellä Seppälän aluetta.

Vaikka kauppakeskus nyt avautuu, Realprojektin työ Sepässä jatkuu: Uutena kauppakeskuspäällikkönä on aloittanut Mikko Seppälä.

Tervetuloa tutustumaan Seppään!

Lue Sepän lehdistötiedote 25.10.2017 tästä linkistä.

 

25.10.2017


« Takaisin